Alkohol: 12% vol.
Størrelse | 75 cl. |
Alkohol | 12% vol. |
Lande | Frankrig |
Områder | Bordeaux |
Vintype | Bourdeaux |
Drue | Semillon |
Druesammensætning | 70% Semillon og 30% Muscadelle |
Dyrkning | Traditionel |
Årgang | N.V. |
Smagenoter | En rigtig behagelig og velsmagende vin med fine noter af limefrugt, akaciehonning. Smagen er vedhængende lang og behagelig. |
Passer til | Apéritif, Fisk, Skaldyr |
Serveringstips | Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse. |
Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde.
De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med.
Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70% Semillon og 30% Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring.
Det er en rigtig behagelig og velsmagende vin med fine noter af limefrugt, akaciehonning. Smagen er vedhængende lang og behagelig.
Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 7-8 grader. Det er en rigtig festlig vin at servere til fiske- og skaldyrsretter. Kan også med fordel anvendes som en kølig aperitif.
Jean Baptiste Audy
Jean Baptiste Audy er en førende négociant-familie, der har alle familiens aktiviteter placeret på havnekajen i Libourne. Familien er primært koncentreret om højrebreds vinene fra Saint-Émilion og Pomerol, og besidder selv nogle gode ejendomme i disse områder.
Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde.
De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med.
Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70% Semillon og 30% Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring.
Det er en rigtig behagelig og velsmagende vin med fine noter af limefrugt, akaciehonning. Smagen er vedhængende lang og behagelig.
Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 7-8 grader. Det er en rigtig festlig vin at servere til fiske- og skaldyrsretter. Kan også med fordel anvendes som en kølig aperitif.
Jean Baptiste Audy
Jean Baptiste Audy er en førende négociant-familie, der har alle familiens aktiviteter placeret på havnekajen i Libourne. Familien er primært koncentreret om højrebreds vinene fra Saint-Émilion og Pomerol, og besidder selv nogle gode ejendomme i disse områder.